Hívja munkatársainkat!

Kereskedőink, üzletkötőink és gyártás-előkészítő munkatársaink segítségére is számíthat, ha bármilyen nyomtatott terméket szeretne kiadni. Műszaki jellegű kérdéseire pedig az előkészítés területén dolgozó szakembereink válaszolnak.
Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

Gyakori kérdések - és válaszok

Hol található az Alföldi Nyomda és hogyan jutok el oda?

Az Alföldi Nyomda Debrecenben a Böszörményi út 6. szám alatt található. Térképet és további információt talál a "kapcsolat" oldalunkon.
Hívjon minket: +36 52 515715.
Küldjön üzenetet: Kattintson!
Kérjen online árajánlatot kiadványára.

Kivel lépjek kapcsolatba ha munkát rendelnék meg?

A "Kereskedőink" menüpontunkban találja meg azon munkatársaink nevét és telefonszámát, akikkel közvetlenül felveheti a kapcsolatot - akár új megrendelőként fordul hozzánk, akár egy nálunk futó munkájával kapcsolatban kíván egyeztetni.

Milyen formátumban és hogyan adhatom le a megrendelésem anyagát?

A megrendeléshez tartozó eredetiket, diákat és kéziratokat kereskedelmi vagy gyártást előkészítő munkatársainkhoz juttassák el. Mágneses adathordozón, CD-DVD lemezen vagy pendrive-on lévő anyagaikat szintén nekik adják át.
Előkészített dokumentumaikat PDF formátumban elektronikusan is eljuttathatják hozzánk:
- feltölthetik FTP szerverünkre;
- elküldhetik email mellékletként;
- vagy igénybe vehetik Apogee Portal szolgáltatásunkat is (ehhez előzetes telefonos regisztráció szükséges).

Hogyan ellenőrizhetem nyomtatás előtt az általam megrendelt munkát?

A nálunk előkészített munkákról kilövés szerinti próbanyomatot tudunk készíteni, amihez megrendelőink nyomtatott és elektronikus formában is hozzájuthatnak. Külön kérésre színhelyes próbanyomatot is tudunk készíteni speciális nyomathordozóra. A nyomtatott imprimatúrát kérésére önhöz szállítjuk.

Az elektronikus imprimatúrát elkészítés után munkatársaink feltöltik FTP szerverünkre, ahonnan hozzáféréssel rendelkező megrendelőink letölthetik azt. Az elektronikus imprimatúra képanyaga kis felbontású, a gyorsabb letöltés érdekében. Apogee Portálunkat használó megrendelőink a feltöltés után azonnal leellenőrizhetik és jóvá is hagyhatják a feldolgozó rendszerünk által leellenőrzött állományokat. Rendszerünk az esetleges hibákra is azonnal felhívja a figyelmét.

Egyedi, speciális kérdésemmel kihez fordulhatok?

Ha megrendelésével kapcsolatban érdeklődne, akkor kereskedelmi és gyártást előkészítő munkatársankat keresse. Ha az előkészítéssel kapcsolatos kérdéseire szeretne választ, akkor üzemvezetőnkkel vegye fel a kapcsolatot. Ha az anyagok leadásával kapcsolatos kérdései vannak, vagy műszaki segítséget szeretne, akkor rendszergazdánktól kérhet segítséget.