Termékeink

Könyvek

A könyveket és a könyvjellegű termékeinket négy csoportba soroljuk. Az egyes kategóriákra kattintva bemutatjuk azokat a nyomógépeinket és könyvkötészeti berendezéseinket, amelyek ezek gyártására alkalmasak, illetve azokat a legkisebb és legnagyobb méreteket, amelyek ezeken gyárthatók.
 

Újságok, folyóiratok

Az újságokat és folyóiratokat a késztermék jellege szerint négy csoportba soroljuk.
Az egyes kategóriákra kattintva bemutatjuk azokat a nyomógé-peinket és könyvkötészeti berendezéseinket, amelyek ezek gyártására alkalmasak, illetve azokat a legkisebb és legnagyobb méreteket, amelyek ezeken gyárthatók.

Kereskedelmi nyomtatványok

A kereskedelmi nyomtatványokat és szórólapokat a késztermék jellege szerint négy csoportba soroljuk. Az egyes kategóriákra kattintva bemutatjuk azokat a nyomógépeinket és könyvkötészeti berendezéseinket, amelyek ezek gyártására alkalmasak, illetve azokat a legkisebb és legnagyobb méreteket, amelyek ezeken gyárthatók.

Akcidens nyomtatványok

Az egyéb (akcidens) nyomtatványokat a késztermék jellege szerint két csoportba soroljuk.
Az egyes kategóriákra kattintva bemutatjuk azokat a nyomógépeinket és könyvkötészeti berendezéseinket, amelyek ezek gyártására alkalmasak, illetve azokat a legkisebb és legnagyobb méreteket, amelyek ezeken gyárthatók.